Můj Hradec - Dejte hlas nejlepšímu projektu, Jindřichův Hradec
Můj Hradec / Dejte hlas nejlepšímu projektu – Participativní rozpočet města Jindřichův Hradec se dostal do další fáze a přinesl nám 25 skvělých nápadů od Jindřichohradečáků. Děkujeme vám všem, kteří jste poslali svůj návrh projektu. Vy, hlasující, si díky nim můžete vybrat z projektů, které byste chtěli ve městě zrealizovat.

Pokud jste občan Jindřichova Hradce starší 15 let, máte možnost hlasovat pro vámi vybraný projekt od 1. 9. do 30. 9. 2023 v každé vypsané kategorii. Vyjádřit sympatie nejlepšímu návrhu můžete pouze elektronickou formou. Výsledky budou zveřejněny do pěti pracovních dnů od ukončení hlasování. Po určení pořadí se bude realizovat v každé z kategorií pouze vítězný projekt. Poslední fázi, realizaci vítězných projektů, schvaluje Rada města Jindřichův Hradec, která si vyhrazuje právo nepřistoupit k realizaci v odůvodněných případech.

Jak hlasovat? Před vámi jsou 4 hlasovací kategorie – velký projekt, střední projekt, malý projekt (návrhy v rámci každé kategorie mezi sebou soupeří) a místní části. Místní části mezi sebou nesoupeří, jde pouze o vyjádření názoru k projektům. Hlasovat je povinné ve všech kategoriích, a to tak, že máte možnost hlasovat 1 kladným hlasem pro ten nejlepší projekt v dané kategorii. Jako hlasující musíte potvrdit, že jste občan Jindřichova Hradce starší 15 let, dále musíte zadat adresu trvalého bydliště a e-mail (není povinný údaj). Unikátnost hlasování je zajištěna pomocí ověřování přes telefonní číslo. To znamená, že z jednoho telefonního čísla můžete hlasovat jen jednou pro všechny kategorie.

Zdroj a foto: Město Jindřichův Hradec

,
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments